Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Αρχείο Συντελεστών

ΧΑΡΑ ΚΕΦΑΛΑ
Τραγουδίστρια


Γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε στο Educational Arts School και στην Urdang Academy στο Λονδίνο (Musical theatre performer).

Είναι απόφοιτος της Α.Ε.Σ. χορού της Δ. Γρηγοριάδου (δίπλωμα καθηγήτριας κλασσικού χορού) και της Ακαδημίας Χορού της Βάρνα, από όπου πήρε το δίπλωμα της vaganova-superieur. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι με καθηγήτρια τη Μ. Πασχάλη, παίρνοντας το δίπλωμά της με άριστα παμψηφεί, διάκριση και Α' βραβείο. 'Έχει πτυχίο πιάνου και πτυχίο ωδικής με άριστα παμψηφεί.

'Έχει συνεργαστεί στις παραστάσεις: Δαίμονες των Ν. Καρβέλα - Σ. Σιδερά, σκην. R. Williams (Αττικόν), Sweet Charity των Simon - CoIeman, σκην. J. Sharρe (Παρκ), Chekhov των Frank - Long, σκην. Γ. Βαλτινού (Λαμπέτη), Lίlί Marleen της Μ. Σπυράτου (αναβίωση μεσοπολεμικού καμπαρέ), σκην. της ίδιας, Αναζητώντας τον κ. Γιαννίδη-Κωνσταντινίδη σε καλλιτεχνική επιμέλεια Λ. Λιάβα και σκην. Θ. Μουμουλίδη (Μέγαρο Μουσικής), Some like it hot των Stone Styne, σκην. Κ. Αρζόγλου (Βέμπο), Η ωραία κοιμωμένη, Η Κοπέλια, σκην. Κ. Ρουγγέρη, (Εθνικό Θέατρο), Βίρα τις άγκυρες των Ρέππα-Παπαθανασίου, σκην. Στ. Φασουλή (Εθνικό Θέατρο), Βάτραχοι του Αριστοφάνη, σκην. Κ. Τσιανού (αρχικορυφαία) (Εθνικό- Επίδαυρος), Όρνιθες του Αριστοφάνη, σκην. Κ. Τσιανού (αηδόνα) (Εθνικό- Επίδαυρος), Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός του Ο. Σαίξπηρ, σκην. Ν. Χατζηπαπά και μουσική Δ. Παπαδημητρίου (Ερμία) (Εθνικό Θέατρο), Ούτε γάτα ούτε ζημιά των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου, σκην. Κ. Τσιάνου (Λολότα) (Πάρκ), Μιζερέρε του Π. Πασχίδη, σκην. Κ. Τσιάνου (Καρλότα) (Εθνικό Κοτοπούλη), Ιφιγένεια Εν Αυλίδη του Ευριπίδη, σκην. Κ. Τσιάνου (Κορυφαία) (Εθνικό-Επίδαυρος), The Full Monty του Terrence McNally, σκην. Σ. Φασουλή (Τζόρτζι Μπουκαντίνσκι) (Πόρτα). Συνεργάστηκε με την Μαρινέλλα στο Music Hall Rex σε μουσική παράσταση, σκην. Δ. Παπάζογλου. Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί στις σειρές Οι αναιδέστατοι (ΕΤ1), Με δυο μαμάδες (Mega), Σκυλίσια ζωή (Mega), Θα σε δω στο πλοίο (Alpha). Από το 2000 συνεργάζεται με την συνθέτρια Ευγενία Μανωλίδου, με αφορμή το ρεσιτάλ τραγουδιού που έγινε στα πλαίσια των Ερμουπόλειων 2000. Εμφανίστηκε με την Ορχήστρα των Χρωμάτων σε έργα της ίδιας συνθέτριας και ηχογράφησε δίσκο με τίτλο «Ελλήνων Ύμνοι», με τη Συμφωνική Ορχήστρα Bohuslav Martinu.

Με το θέατρο «Το τρένο στο Ρουφ» και την Τατιάνα Λύγαρη συνεργάστηκε τις θεατρικές σεζόν 2003-2004 και 2004-2005 στη μουσικοθεατρική παράσταση «Υπ’ατμόν» και το καλοκαίρι του 2004 στην μουσική παράσταση «Χάρισμα – Η Συμμετρία της Αρμονίας», που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος Αθήνα 2004.
Επιλέξτε ημέρα για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες εκδηλώσεις