Εκθέσεις ζωγραφικής

Έκθεση Ζωγραφικής της Κωνσταντίνας Αραπάκη ΗΧΩ
15 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2011

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρουφ, η έκθεση «ΗΧΩ» της Κωνσταντίνας Αραπάκη.

Η Εικαστικός με γραμμές και σύμβολα ξορκίζει τη βία που μας επιβάλλεται, όπως ο πρωτόγονος άνθρωπος ζωγράφιζε το δέος του στα σπήλαια.
Στην έκθεση παρουσιάζονται σχέδια με μελάνι ή λάδι σε χαρτί και μουσαμά. Αναπαριστούν βιώματα της παράλληλης πορείας των ανθρώπων στην πόλη. Πορείες που διασταυρώνονται βίαια και ρυθμικά.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου για την Έκθεση Ζωγραφικής ΗΧΩ.

Διάρκεια Έκθεσης: 15 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου 2011
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη – Κυριακή 19:30 – 22:30


Την Πέμπτη 16 Ιουνίου εγκαινιάζεται στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ρουφ, η έκθεση «ON THE MOVE» του Βασίλη Παφίλη. Ο τίτλος της είναι δανεισμένος από το ομώνυμο βιβλίο του Tim Cresswell που πραγματεύεται την έννοια της κινητικότητας του Γάλλου φιλοσόφου Gilles Deleuze.

Η έκθεση περιλαμβάνει κυρίως σχέδια αλλά και ζωγραφικά έργα που θα παρουσιασθούν μέσα σε δύο από τα ιστορικά βαγόνια του ΟΣΕ. Το σχέδιο αποτελεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς σε όλες τις φάσεις της δουλειάς του. Χαρακτηρίζεται κυρίως από τη γρήγορη αποτύπωση των σκέψεών του πάνω στο χαρτί.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου για την Έκθεση Ζωγραφικής.

Διάρκεια Έκθεσης: 16 Ιουνίου – 9 Ιουλίου 2011
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 19:30 – 22:30


Πίσω
Το Τρένο στο Ρουφ
Σιδ. Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
mobile 6937604988 phone 2105298922 email theater@totrenostorouf.gr

Newsletter