Τις εντυπώσεις έκλεψε η θεατρική παράσταση «Women of Passion, Women of Greece» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ στο Νέο Δελχί και στη Μπανγκαλόρ. Η επιτυχημένη παράσταση σε κείμενο Ευγενίας Αρσένη και σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη ταξίδεψε στην Ινδία, όπου συμμετείχε στην 8η Θεατρική Ολυμπιάδα, η οποία πραγματοποιείται από 17 Φεβρουαρίου έως 8 Απριλίου σε 17 πόλεις. Στις 26 Φεβρουαρίου, το «Women of Passion, Women of Greece» παρουσιάστηκε στο κατάμεστο θέατρο Kamani στο Νέο Δελχί και στις 28 Φεβρουαρίου στο θέατρο Kalagrama στη Μπανγκαλόρ. Η εκπληκτική ερμηνεία της Εβελίνας Αραπίδη και η ζωντανή μουσική από τον Φώτη Μυλωνά ενθουσίασαν και συγκίνησαν το ακροατήριο.

Τρεις μυθικές γυναικείες μορφές, η Μήδεια, η Μαρία Κάλλας και η Μελίνα Μερκούρη μας οδηγούν σ’ ένα ταξίδι ζωής με αφετηρία την Αρχαία Ελλάδα και τερματικό σταθμό την Ελλάδα του σήμερα. Η τραγική ηρωίδα της αρχαίου δράματος συναντά τις δύο μεγάλες ιέρειες της νεότερης Ελλάδας. Ένα κοινό χαρακτηριστικό ενώνει τις διαφορετικές διαδρομές τους, το πάθος. Πάθος για ζωή, πάθος για έρωτα, πάθος για δημιουργία, πάθος για ελευθερία. Η ιστορία, ο πολιτισμός, η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, οι αγώνες για δημοκρατία ζωντανεύουν από μία ηθοποιό κι έναν μουσικό και μας συντροφεύουν σ’ αυτό το γοητευτικό ταξίδι δημιουργικής μνήμης, χιούμορ και συγκίνησης, όπου η Ελλάδα την ίδια στιγμή είναι αφετηρία και τελικός προορισμός, με ενδιάμεσους σταθμούς τα αισθήματα των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το «Women of Passion, Women of Greece» επιστρέφει στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ για δύο μόνο παραστάσεις μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Ευγενία (Τζένη) Αρσένη συγγραφή-δραματουργία / Τατιάνα Λύγαρη σκηνοθεσία-σκηνικά / Ντόρα Λελούδα κοστούμια / Φώτης Μυλωνάς μουσική σύνθεση / Σπύρος Ρασιδάκης video design / Σάκης Μπιρμπίλης φωτισμοί / Δανάη Κουρέτα ειδικές κατασκευές

Ερμηνεύει η Εβελίνα Αραπίδη

Συμμετέχει ο μουσικός Φώτης Μυλωνάς (φωνή, κιθάρα, μαντολίνο, μπανσούρι, κρουστά)

Διάρκεια 60΄

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Θεατρικό Βαγόνι

κάθε Σάββατο στις 19:00 (μέχρι 31 Μαρτίου 2018)

είσοδος 12,00€

προαιρετικό δείπνο μετά την παράσταση στο Wagon-Restaurant

(φαγητό από 4€ / κρασί 3,5€ / ποτό 6€)

κρατήσεις 210 5298922& https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-to-treno-sto-rouf/women-of-passion-women-of-greece/

Για ομάδες (κατόπιν συνεννόησης)

πληροφορίες – κρατήσεις – τιμές 210 9237076 / theater@totrenostorouf.gr

TRAILER ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=f_ha7GLG4vg

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

 

Με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων