Subscribe to get our news

WHAT’S NEW

LIFO.GR 12th Young Artists Festival “The 12 Compartments"
Updated: 21-05-2024 13:45

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» επιστρέφει

Νέες καλλιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν για ένα συνεχές δεκαπενθήμερο καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας.

 
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» επιστρέφει
 

Για 12η χρονιά, το μοναδικό παγκοσμίως σιδηροδρομικό πολιτιστικό φεστιβάλ για τη σύγχρονη νεανική έκφραση και δημιουργία επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

 

Δεκαέξι νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) παρουσιάζουν στα βαγόνια και στο new open-air stage της Αποβάθρας καινοτομικά καλλιτεχνικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) καθημερινά και για ένα συνεχές δεκαπενθήμερο από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024. Άξονες των projects είναι η μίξη των τεχνών, η διαδραστικότητα και η σατιρική διάσταση σε συνδυασμό με την ιδέα του «ταξιδιού» και σύγχρονους προβληματισμούς, όπως η επικοινωνία, η απομόνωση, ο αποκλεισμός, η συνύπαρξη, η ανεκτικότητα,  η ιδιωτικότητα κ.ά.

 

Το πρωτότυπο και πολυμορφικό αυτό Φεστιβάλ ιδρύθηκε το 2011 από την Τατιάνα Λύγαρη για να προσφέρει βήμα σε νέους καλλιτέχνες και μαζί με το sub-festival σύγχρονου χορού Compartments Dance Project του φθινοπώρου αποτελούν θεσμό της πόλης με περισσότερες από 250 performances έως σήμερα και 1300 νέους καλλιτέχνες.

 

 

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ: Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» επιστρέφει
 

 

Η καλλιτεχνική διευθύντρια, Τατιάνα Λύγαρη σημειώνει: «Στη φετινή διοργάνωση οι καλλιτέχνες τοποθετούνται απέναντι σε επίκαιρα θέματα που αφορούν στην αναζήτηση αλλά και την πολυπλοκότητα της ατομικής ταυτότητας και του αυτοπροσδιορισμού, τη θέση της γυναίκας για τη διεκδίκηση ισότητας και δικαιοσύνης, τη διερεύνηση των εννοιών της επιλογής, του φόβου, της ελευθερίας και της συλλογικής δύναμης, την προσέγγιση του «άλλου», το ταξίδι της απομάκρυνσης από τη μητρική φιγούρα προς μία αυτό-ανάπτυξη και αυτοτέλεια, τη μεταφυσική διαδρομή από τη ζωή στο άπειρο αλλά και την έννοια του παιχνιδιού και τη θέση που πρέπει να έχει στην ενήλικη ζωή του ανθρώπου».

 

PERFORMANCES

Όλες οι performances παρουσιάζονται σε καθημερινή βάση από τις 19.00 έως τις 23:30 σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα, για ένα συνεχές 15νθήμερο (19/5- 2/6/2024), με ελεύθερη είσοδο. 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

 

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Τατιάνα Λύγαρη

Υπεύθυνος καλλιτεχνικών ομάδων Ευθύμης Χρήστου

Υπεύθυνος κοινού Βασίλης Ψυλλάς

Φωτογραφίες Υπατία Κορνάρου

Video - Μοντάζ Γιώργος Χαρίσης

Επικοινωνία ArtsPR

 

Δείτε το πρόγραμμα των performances αναλυτικά:

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 
 

_BAM_BOOM_

μια παράσταση για όλη την οικογένεια

Μάριος Κακουλλής

ιδέα | σκηνοθεσία Μάριος Κακουλλής δραματουργία Μάριος Κακουλλής, Αλίκη Αχνιώτου, Φάνος Θεοφάνους  μουσική Ζήσης Μεζίλης  κίνηση Ραλλού Καρέλλα  φωτογραφίες Μαίρη Λεονάρδου  αφίσα παράστασης Νίκος Τσουκνίδας  ερμηνεία Αλίκη Αχνιώτου, Φάνος Θεοφάνους

Αφηγείται την εμπειρία δύο παιδιών που βρίσκονται παγιδευμένα σε ένα υπόγειο κατά τη διάρκεια ενός πολέμου. Παρά τη διαφορά γλώσσας και τον τρόμο που βιώνουν, καταφέρνουν να επικοινωνήσουν και να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φαντασίας. Μέσα από αυτοσχεδιασμούς μετατρέπουν το σκοτεινό τους καταφύγιο σε μια χώρα θαυμάτων όπου η φαντασία αναδεικνύεται ως το μοναδικό όχημα για την επιβίωση και την αλληλοκατανόηση.

ώρα έναρξης 19.00 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ 

λαϊκό παραμύθι

Ομάδα Ατασθαλία

σκηνοθεσία ομάδα Ατασθαλία  ερμηνεία Φιλίππη Ρούβαλη, Δώρα Τσάγκα, Ανδρέας Κάτσενος, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Στέφανος Μπαρζούκας

Ένα λαϊκό παραμύθι από την Ινδία. Μια παράλογη επιβολή αλλάζει τη ζωή όλης της πολιτείας. Τι γίνεται όταν το σώμα χτίζει μια νέα μνήμη και ο μόνος τρόπος να υπάρξει είναι πάνω στα δεκανίκια του; Θα βρουν οι άνθρωποι τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους; Μια ιστορία που διατηρείται ζωντανή από γενιά σε γενιά και μας καλεί να ερευνήσουμε τις έννοιες της επιλογής, του φόβου, της ελευθερίας και της συλλογικής δύναμης.

ώρα έναρξης 19.25 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΕΛΕΥΣΙΣ

χορευτική performance

Δέσποινα Λαγουδάκη 

χορογραφία | σύλληψη Δέσποινα Λαγουδάκη  μουσική σύνθεση Βασίλειος Γκορίτσας  εικαστική | ενδυματολογική | καλλιτεχνική επιμέλεια Βασιλική Βερούση  ερμηνεία Δέσποινα Λαγουδάκη  μουσικός επί σκηνής Βασίλειος Γκορίτσας

«Έλευσις» ή ευχάριστος ερχομός. Μέσα από τον μύθο της Περσεφόνης, εστιάζουμε στο σώμα, ακολουθώντας την πορεία του για αυτοανάπτυξη και εδραίωση ταυτότητας. Ένα ταξίδι αποταύτισης και απομάκρυνσης από τη μητρική φιγούρα, παρά τις προκλήσεις. Ένα σώμα, μέσα από το σύμβολο της Περσεφόνης, που κάνει το δικό του διάνυσμα στην αυτοανάπτυξη, την εξέλιξη και τελικά την αυτοτέλεια.

ώρα έναρξης 19.55 / διάρκεια 15΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΝ!

θεατρική performance

Ραφαέλα Μαρτίνεζ

σύλληψη | συγγραφή Ραφαέλα Μαρτίνεζ  σκηνοθεσία Παναγιώτης Λιαρόπουλος  μουσική Γιώργος Παπασπύρου  βοηθός σκηνοθέτη Άνθια Μουστάκα-Κολυβά  σκηνικά Οδυσσέας Βλάχος, Ραφαέλα Μαρτίνεζ  ερμηνεία (διπλή διανομή) Άννα Γιακουμάτου, Αναστασία Νάστια Ντεντιάεβα  αφήγηση Θανάσης Λυσανδρόπουλος 

Performance εμπνευσμένη από τον κωμικό τραγικό θάνατο του σπουδαίου συγγραφέα Άντον Τσέχωφ, γίνεται η αφορμή για  να ακουστεί η ιστορία της νεαρής επαναστάτριας Άννιας Ιβάνοβα. Μέσα σ’ ένα βαγόνι γεμάτο στρείδια στα βάθη της Ρωσίας έρχεται να «συνταξιδέψει» ο συγγραφέας με την άγνωστη Άννια που το έχει σκάσει από έναν καταναγκαστικό γάμο και μια καταπιεστική ζωή. Η Άννια ακροβατώντας στην ελαφρότητα του ονείρου και στη δραματικότητα της ζωής, προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του συνταξιδιώτη της και μέσω της γνωριμίας τους να μάθει καλύτερα τον εαυτό της.  

ώρα έναρξης 20.10 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ (Tickets, please!)

Χορευτική performance 

Ομάδα 15” Δευτερόλεπτα

χορογραφία Ομάδα 15” Δευτερόλεπτα  σκηνοθετική επιμέλεια Ελευθερία Πάλλα  μουσική σύνθεση Αλέξανδρος Μήτρος ερμηνεία Ελένη Μαραγκάκη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Ρενιέρη

Τρεις συνεπιβάτιδες. Kάθε μία τους απορροφημένη στο προσωπικό της μέσο έκφρασης, απόλαυσης αλλά και κατάχρησης. Σταδιακά ο εθισμός και η εμμονή τους αυξάνονται, κι εκείνες αποδρούν από την πραγματικότητα μπαίνοντας σε ένα trance απελευθέρωσης, μεταλλασσόμενες σε μια πρωτόγονη εκδοχή του εαυτού τους. Ζωώδη ένστικτα και ορμές τις κυριεύουν και η διαδρομή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή. 

ώρα έναρξης 20.30 / διάρκεια 15΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ME TA ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ

εμπνευσμένο από την ιδέα της αναμονής του «Ταξιδιού»

θεατρική performance

Ομάδα yóukè

σκηνοθεσία Μαρία Κυριακίδη, Πέτρος Αλαφούζος  ενδυματολογία Χριστίνα Ζαχαρία  φωτισμοί Αλεξάνδρα Σταμούλη  σκηνογραφία | μουσική επιμέλεια Ομάδα yóukè  βοηθός σκηνοθέτη Δέσποινα Κιαπέκου  ερμηνεία Αναστασία Πετρίδου, Μαρία Κυριακίδη, Πέτρος Αλαφούζος, Στέφανος Βλάχος

Τέσσερα σώματα απογυμνωμένα από φύλα, γένη και νόρμες, αμέτοχα, σε διαρκή αναμονή. Τέσσερα στόματα που δανείζονται τον λόγο του Μπέκετ («Περιμένοντας τον Γκοντό») καθησυχασμένα με τη φαινομενική λειτουργικότητά τους, ενώ η αλήθεια τους έγκειται στο ροκάνισμα του χρόνου, περιμένοντας κάτι που δεν έρχεται. Και ενώ ο χρόνος κυλάει σε ένα άχρονο τοπίο, πάνω σε δυο παγκάκια, εκείνοι βρίσκονται «καθήμενοι εδώ με τα χέρια σταυρωμένα και σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά» πιστεύοντας πως τιμούν εξίσου το είδος τους - ή μήπως όχι;

ώρα έναρξης 20.45 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΠΙΚΡΑ ΒΟΤΑΝΑ. ΦΟΝΙΣΣΑ

performance με στοιχεία κουκλοθέατρου και σωματικού θεάτρου

Μυρτώ Σταυροπούλου

σύλληψη | σκηνοθεσία | ερμηνεία | κατασκευές κουκλών Μυρτώ Σταυροπούλου

Κραυγή γέννησης ή θανάτου; Σε φόντο λευκό και μαύρο μια γυναίκα ακροβατεί μεταξύ μύθου και πραγματικότητας. Ένα αλληγορικό ταξίδι για την ασυγκράτητη γυναικεία ανάγκη να αποδράσει, να λυτρωθεί και να λυτρώσει, διεκδικώντας δικαιοσύνη και ισότητα. Βασισμένο στη «Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

ώρα έναρξης 20.45 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΤΙ ΝΕΑ ΨΙΨΙΝΑ;

χορευτική performance

Κωνσταντίνος Αργυρίου Ευαγγελούδης

δημιουργία | χορογραφία Κωνσταντίνος Αργυρίου Ευαγγελούδης  sound design Άρης Μπαγεώργος  ερμηνεία Κέλλυ Διακουλάκη, Κωνσταντίνος Αργυρίου Ευαγγελούδης, Κωνσταντίνα Καλλιαντάση, Ειρήνη Καλλιανιώτη

Mια συνειρμική και επίμονη αποτύπωση του «καθημερινού άθλου μιας καθημερινής γυναικείας παρουσίας», διαρθρωμένου μέσα από διαδρομές και αναμονές. Το σώμα διεκδικεί τον χώρο και την παρουσία του, κουβαλώντας ένα σύνθετο φορτίο αναμνήσεων, προσδοκιών και επιθυμιών που ισορροπούν ανάμεσα στο προσωπικό και το κοινό, βιώνοντας μια ατέρμονη διαδρομή μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού.

ώρα έναρξης 21.05 / διάρκεια 15΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΧΟΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δύο διηγήματα της Αλεξάνδρας Κ*

θεατρική performance 

Άντζυ Φιλήντα, Τζέσικα Κουρτέση

σκηνοθεσία Τζέσικα Κουρτέση  ερμηνεία Άντζυ ΦιλήνταΤζέσικα Κουρτέση

Δύο γυναίκες. Σε διαφορετική φάση ζωής. Παρατηρούν τη ζωή και αυτοσαρκάζονται. Η πρώτη παρθένος Μαρία, αναπαράγει όσα της έχει μάθει η κοινωνία ώστε να παραμείνει η αγνή παρθένος Μαρία, πιστή στον νέο της ρόλο ως μητέρα - πριν καν γίνει μητέρα. Η άλλη παρθένος Μαρία, προσπαθεί να βρει ισορροπίες με τον εαυτό της και να δημιουργήσει μια υγιή σχέση.

ώρα έναρξης 21.20 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΈΡΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ

χορευτική performance

Ηλίας Μπαγεώργος & DANCE ATHENS team

Χορογραφία Ηλίας Μπαγεώργος ενδυματολογική επιμέλεια Francesco Infante curation Αργυρίου Ευαγγελούδης Κωνσταντίνος ερμηνεία Dance Athens Youth Company

Η συνάντηση της ψυχής με τον Έρωτα μας παρασύρει σ' ένα σωματικό ταξίδι, τόσο εσωτερικό όσο και φυσικό, με προορισμό τον «άλλο». Εναλλασσόμενα ντουέτα, διαφορετικοί συνδυασμοί φύλων, ρόλων και δυναμικών, όπου η δυαδικότητα των προσώπων του μύθου και των ρόλων εραστή/ερωμένου περιπλέκονται και δημιουργούν ένα ενιαίο σύστημα κινούμενων σωμάτων.

ώρα έναρξης 21.40 / διάρκεια 10΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

AUTOCORRECT

Υβριδική performance

Ομάδα 0.5

καλλιτεχνική επιμέλεια Ομάδα 0.5  μουσική Βάγια Τσιτακίδου – Vaya V  εικαστικός Χρήστος Μπαλαγιάννης  ερμηνεία Τζώρτζης Χορταριάς – Grapon, Βάγια Τσιτακίδου – Vaya V

Η performance εξερευνά την πολυπλοκότητα της ατομικής ταυτότητας μέσα από έναν συνδυασμό θεάτρου, προβολής βίντεο και ηλεκτρονικής μουσικής. Ο performer παρουσιάζεται χωρισμένος στα δύο, αναδεικνύοντας τη δυαδική φύση του εαυτού του. Μέσα από μια πολύπλευρη αφήγηση, ο θεατής βιώνει τις εσωτερικές αναμετρήσεις του χαρακτήρα.

Ώρα έναρξης 21.50 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

PLAYROOM/ Reborn your lost child in a few steps 

διαδραστική performance

Jimmy Machai

σύλληψη | συντονισμός Jimmy Machai  δραματουργία Jimmy Machai, Ερμιόνη Τζαννέτου  διαμόρφωση σκηνικού χώρου Άρτεμις Δέδε 

Η performance αυτή αναμετράται με την έννοια του παιχνιδιού και τη θέση του στην ενήλικη ζωή του ανθρώπου. Οι θεατές θα κληθούν να φέρουν σε πέρας μία δύσκολη αποστολή, να αφήσουν πίσω τη σοβαροφάνεια και τις καθημερινές τους συνήθειες και να μπουν στον ρόλο του παιδιού. Μοναδικά τους όπλα ένα ζευγάρι ακουστικά, λίγα παιχνίδια και πολλοί καινούριοι φίλοι. 

Ώρα έναρξης 21.50 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΉΣΥΧΑ

χορευτική performance

Ζωή Ευσταθίου

χορογραφία | ερμηνεία Ζωή Ευσταθίου  πρωτότυπη μουσική σύνθεση Maria Panosian

Η performance αποτελεί μία κινητική αναζήτηση- προθάλαμο της έννοιας της απαγόρευσης. Η χορογράφος εξερευνά κινήσεις που έχουν απαγορευτεί και τις ενσωματώνει σε μία σύντομη performance -έρευνα που εμπλουτίζεται από την έντονη κινησιολογία και ερμηνεία. 

Ώρα έναρξης 22.10 / διάρκεια 10΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ | MAMA, I’ M COMING HOME

Μουσική performance

Βασίλης Παναγιωτίδης

ερμηνεία  Βασίλης Παναγιωτίδης 

 

«Καμιά φορά το σφύριγμα ενός τρένου μες στη νύχτα έχει κάτι απ’ την αιώνια αναχώρηση - ω μη μιλάτε - ίσως να μην ξημερώσει πια.»

Τάσος Λειβαδίτης

Μια ηχητική αλληγορία για τη μετάβαση από τη ζωή στο άπειρο. Μια διαδρομή από τον ψίθυρο στον σπαραγμό, από τη γη στο σύμπαν. Ένα ηλεκτρικό μοιρολόι για τις αγκαλιές που έμειναν άδειες. Ένα στριγκό αλληλούια γι’ αυτούς που δε φτάσανε ποτέ σπίτι... ή μήπως φτάσανε; 

Ώρα έναρξης 22.20 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

CLYTEMNESTRA… ON DRAGS

Θεατρική performance 

Ομάδα Utteral dance theater 

Σκηνοθεσία Ομάδα Utteral dance theater  δραματολόγος Αγγελική Ντούφα χορογραφία Μαριάννα Κουκουλεκίδου visual artist Στράτος Γιαννατσής πρωτότυπη μουσική Σπύρος Σιάννας ακούγεται η φωνή του Φώτη Σπυρόπουλου ερμηνεία Μαρίνα ΠαντελάκηΆγγελος Πάνος

Η Κλυταιμνήστρα είναι μια πολύπλοκη μορφή της αρχαίας μυθολογίας, που παρουσιάζεται διαφορετικά, ανάλογα με την εποχή και τον πολιτισμό. Μπορεί να ερμηνευτεί ως μια αδίστακτη δολοφόνος ή ως φυλακισμένη των καταστάσεων. Η αναδιαμόρφωσή της στη σύγχρονη σκηνή αναδεικνύει διάφορες πτυχές της, συμπεριλαμβανομένων των gender politics. Η απάντηση στο ποια είναι η Κλυταιμνήστρα εξαρτάται από την ερμηνεία και το πλαίσιο που την αναπαριστά. Πώς αντιδρούμε εμείς στην περίπτωση ο Αισχύλος να ήταν η πρώτη drag queen; 

Ώρα έναρξης 22.40 / διάρκεια 20΄

 

 

Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 Κουπέ»
 

 

CILIA KATRALI & 3,14

μουσικό live

vocals | loops Σίλια Κατραλή πλήκτρα | synth Βαγγέλης Κουκουνιάς drums Xαράλαμπος Ζιωτόπουλος

Η Σίλια Κατραλή μαζί με την μπάντα της, τους 3,14, παρουσιάζουν τραγούδια από τη δισκογραφία της και μια πληθώρα διασκευών από μια εποχή αλλοτινή σε indie pop, funky & jazz ηχοχρώματα και μας ταξιδεύουν με ένα μικρό πλεούμενο μες το μεγάλο καλοκαίρι.

Ώρα έναρξης 23.00 / διάρκεια 20΄

 

Πληροφορίες: 

Τηλ. γραφείου παραγωγής 210 9237076

Τηλ. θεάτρου 210 5298922

theater@totrenostorouf.gr

 

 

Χώρος διεξαγωγής: 

Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως

Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός

Δωρεάν υπαίθριο Parking

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

www.totrenostorouf.gr

Facebook: To Treno sto Rouf railway carriage theatre

Instagram: totrenostorouf

Twitter: ToTrenoStoRouf

Facebook: youngartistsfestival12compartments