Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας

Επικοινωνία

Αμαξοστοιχία – Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Αθήνα 118 54

 

Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Wagon Bar
Τετάρτη- Κυριακή από τις 19:00 
Wagon Restaurant Τετάρτη- Κυριακή από τις 19:30

Κρατήσεις Εστίασης Ηλεκτρονικά εδώ ή εναλλακτικά στο +30 6937604988 Τετάρτη- Κυριακή μετά τις 6μμ
Ταμείο Θεάτρου +30 2105298922 Τετάρτη-Κυριακή μετά τις 6μμ
Αγορά Εισιτηρίων αποκλειστικά ηλεκτρονικά εδώ
Γραφείο Παραγωγής +302109237076 καθημερινά 10πμ -6μμ
Email theater@totrenostorouf.gr

Αν διαθέτετε σύστημα πλοήγησης, οι συντεταγμένες μας είναι: Γεωγραφικό πλάτος 37°58'27.03"Β, Γεωγραφικό μήκος 23°42'13.72"Α

MAP


Παροχές
Ο χώρος διαθέτει δωρεάν υπαίθριο parking και δωρεάν Wi-Fi.
Είναι δυνατή η πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο στο bar «Αποβάθρα», στο Wagon – Bar και στο Wagon – Restaurant.

Πρόσβαση με Ι.Χ., με ταξί, με λεωφορείο, με το Μετρό, με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο

Με Ι.Χ.

Από το κέντρο
Παίρνετε την λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Πενήντα μέτρα αφότου περάσετε κάτω από την γέφυρα της οδού Πέτρου Ράλλη, θα συναντήσετε στα αριστερά σας την είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας, ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα", που βρίσκεται δεξιά σας.

Παίρνετε την Πειραιώς με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Αφότου περάσετε το Νέο Μουσείο Μπενάκη, στρίβετε δεξιά στον 2ο δρόμο, που είναι η Πέτρου Ράλλη. Μόλις περάσετε την γέφυρα, βγαίνετε στην πρώτη έξοδο δεξιά και στρίβετε πάλι δεξιά. Μπροστά σας, στο φανάρι, που θα συναντήσετε, βρίσκεται η είσοδος του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Εναλλακτικά:
Παίρνετε την Πειραιώς με κατεύθυνση προς Πειραιά. Αφού περάσετε, στο δεξί σας χέρι το κατάστημα Praktiker και το Athens Heart, στα πρώτα φανάρια στρίβετε δεξιά στη Χαμοστέρνας. Περνάτε πάνω από τις γραμμές του τρένου και στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά (ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα") και μπαίνετε στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Από τον Πειραιά
Παίρνετε την οδό Πειραιώς με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αφού περάσετε, στα αριστερά σας, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και το Ίδρυμα Κακογιάννη, στρίβετε αριστερά στη διασταύρωση με την οδό Χαμοστέρνας. Περνάτε πάνω από τις γραμμές του τρένου και στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά (ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα") και μπαίνετε στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Από Συγγρού ή Καλλιρρόης:
Παίρνετε την οδό Χαμοστέρνας με κατεύθυνση προς την οδό Πειραιώς και στη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς, περνάτε κάτω από την γέφυρα. Στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά (ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα") και μπαίνετε στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Από Λεωφόρο Κηφισού / Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας:
Κατευθυνόμενοι προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ, βγαίνετε στην έξοδο με την ένδειξη "Προς Συγγρού" (δεύτερη μετά αυτήν της οδού Καβάλας). 700 μέτρα πιο κάτω στρίβετε αριστερά στην οδό Πέτρου Ράλλη. Στα πέμπτα φανάρια που θα συναντήσετε (με την ένδειξη "προς Σιδηροδρομικούς Σταθμούς") ακριβώς πριν αρχίσει η γέφυρα κάνετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά, ακολουθώντας τον δρόμο. Στο φανάρι που θα συναντήσετε, βλέπετε μπροστά σας την είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουθ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Μπορείτε να παρκάρετε στο υπαίθριο πάρκιν του θεάτρου.

Με ταξί:
Η οδηγία που δίνετε στον οδηγό είναι η εξής: επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως, ανάμεσα στις γέφυρες των οδών Πέτρου Ράλλη και Χαμοστέρνας, ακριβώς στο κατάστημα "Ένα κι Ένα", ή καλύτερα: στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, ακριβώς στον Σταθμό του Προαστιακού "Ρουφ".

Με λεωφορείο:
Τα λεωφορεία No 838, 914, Β18 και Γ18 και το Τρόλεϊ No 21 θα σας αφήσουν στην στάση «Πέτρου Ράλλη», επί της Πειραιώς, ακριβώς μπροστά από το νέο Μουσείο Μπενάκη. Από εκεί το Τρένο απέχει περίπου 5 λεπτά με τα πόδια: Ακολουθήστε την οδό Ανδρονίκου, η οποία συνεχίζει ως οδός Βασιλείου του Μεγάλου, έως ότου φτάσετε στις γραμμές του τρένου. Στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε προς την αποβάθρα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Ρουφ, 50 μέτρα πιο κάτω. Το Τρένο βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας.

Τα λεωφορεία 813, 026 θα σας αφήσουν στην στάση "Αγίας Μαρκέλλας". Από εκεί το Τρένο απέχει περίπου 7 λεπτά με τα πόδια, περπατάτε ευθεία την Σπύρου Πάτση η οποία σας οδηγεί στην Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Ρουφ.

Με το Μετρό:
Αποβιβάζεστε στη Στάση της Μπλε Γραμμής "Κεραμεικός". Βγαίνετε από την έξοδο "Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως". Παίρνετε τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως προς Πειραιά, παράλληλα με τις ράγες του σιδηροδρόμου, για 10 περίπου λεπτά. Στο αριστερό σας χέρι, απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα", μέσα στον Σιδηροδρομικό και Προαστικό Σταθμό βρίσκεται το θέατρό μας.

Με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο:
Αποβιβάζεστε στη Στάση «Ρουφ» (γραμμή Πειραιάς – Αθήνα – Χαλκίδα) όπου μέσα στο σταθμό βρίσκεται το θέατρό μας.

Πώς μπορώ να φύγω αργά το βράδυ, αν δεν διαθέτω μεταφορικό μέσο;
Αφού παρακολουθήσετε τις παραστάσεις μας ή απολαύστε το φαγητό και το ποτό σας, μπορείτε να καλέσετε Ράδιο-Ταξί από το τηλέφωνο του θεάτρου, διαλέγοντας από μια λίστα με πολλές επιλογές. Ή μπορείτε να πάρετε ένα από τα διερχόμενα ταξί, επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως, μπροστά στην είσοδο του σταθμού.

Μην ξεχνάτε, ότι το Μετρό την Παρασκευή και το Σάββατο λειτουργεί έως τις 01:30.