Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας

Πολιτική Εισιτηρίων

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προαγορά εισιτηρίων για τις παραστάσεις είναι απαραίτητη και μπορεί να γίνει στην ιστοσελίδα του θεάτρου και στο More.com, στα φυσικά σημεία πώλησης του More.com ή κατόπιν διαθεσιμότητας στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης.

 

Τηλεφωνικές κρατήσεις εισιτηρίων δεν ισχύουν. Επίσης, η μεταφορά εισιτηρίων σε άλλη ημερομηνία ή άλλο event του χώρου δεν είναι δυνατή.

 

Η είσοδος στις παραστάσεις πραγματοποιείται από το Wagon Bar με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στο ταμείο του θεάτρου. 

 

Για τους κατόχους μειωμένων εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού.

 

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (Ισχύουν μόνο για το Θεατρικό Βαγόνι*)

Η Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ υποστηρίζει την πρόσβαση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στον πολιτισμό και προσφέρει εισιτήρια μειωμένης τιμής σε ειδικές κατηγορίες κοινού στο Θεατρικό Βαγόνι. Η προαγορά των εισιτηρίων είναι απαραίτητη καθώς και η επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού. 

  

    1) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για ανηλίκους και άτομα άνω των 65 ετών.

    2) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για φοιτητές και σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    3) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

    4) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για κατόχους της International Student Identity Card.

    5) Εισιτήρια μειωμένης τιμής (ατέλειες) για σπουδαστές δραματικών σχολών, επαγγελματίες ηθοποιούς, χορευτές και θεατρολόγους.

    6) Επιταγές θεάματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για συγκεκριμένες θεατρικές παραγωγές.

    7) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για ανέργους.

    8) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για υπαλλήλους του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

    9) Εισιτήρια μειωμένης τιμής για τους κατοίκους της γειτονιάς της Αμαξοστοιχίας- Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ. 


Αφορά τις περιοχές: Κεραμεικός, Μοσχάτο, Βοτανικός, Πετράλωνα, Ταύρος.  Για την αγορά των εισιτηρίων, είναι απαραίτητη η επίδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο κάτοχος είναι κάτοικος μιας εκ των παραπάνω περιοχών.

Κάθε δικαιούχος επιτρέπεται να αγοράσει ένα (1) εισιτήριο ανά παραγωγή. Εάν επιθυμεί ν’ αγοράσει εισιτήρια και για επιπλέον μέλη της οικογένειάς του που κατοικούν μαζί του, θα πρέπει να προσκομίσει και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, όπου αναφέρονται τα μέλη της οικογένειάς του. 

*Οι ειδικές μειωμένες τιμές για το Θεατρικό Βαγόνι δεν αφορούν την Παιδική Σκηνή.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Με την αγορά εισιτηρίου και την είσοδο στους χώρους της Αμαξοστοιχίας- Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε με τον Κανονισμό Επισκεπτών και τους κανόνες ασφαλείας της Αμαξοστοιχίας- Θεάτρου.

 

Η επιστροφή ή ακύρωση εισιτηρίων δεν είναι δυνατή παρά μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η μεταφορά εισιτηρίων σε άλλη ημερομηνία ή άλλο event του χώρου δεν είναι δυνατή.

 

Σε περίπτωση ματαίωσης παράστασης, θα ενημερωθείτε για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου από τη διεύθυνση της Αμαξοστοιχίας- Θεάτρου. 

 

Εισιτήρια που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί δεν αντικαθίστανται. 

 

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων σταματά 60 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης.

 

Η είσοδος στους χώρους των Βαγονιών μετά την έναρξη της παράστασης δεν είναι δυνατή.

 

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών με ή χωρίς φλας, η βιντεοσκόπηση και μαγνητοφώνηση καθώς και η χρήση κινητών τηλεφώνων.

 

Το κάπνισμα εντός των Βαγονιών δεν επιτρέπεται.

 

Η είσοδος στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ πραγματοποιείται από το Wagon Bar.

 

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις υποδείξεις του προσωπικού κατά την είσοδο και έξοδό σας από τα Βαγόνια.

 

Η Αμαξοστοιχία- Θέατρο έχει δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση από τον χώρο της εκδήλωσης κατόχου εισιτηρίου που δεν συμμορφώνεται με τα προαναφερόμενα μέτρα και κανονισμούς.

 

Κατά την επίσκεψή σας στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο, ενδέχεται να πραγματοποιηθούν εγγραφές εικόνας ή ήχου στις οποίες μπορεί να εκτεθείτε ως επισκέπτης. Οι εγγραφές ανήκουν στην Αμαξοστοιχία- Θέατρο και αγοράζοντας εισιτήριο ή εισερχόμενοι στους χώρους της Αμαξοστοιχίας συμφωνείτε με τη δημοσίευσή τους.