Βρείτε μας

Αμαξοστοιχία – Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Αθήνα 118 54

Αν διαθέτετε σύστημα πλοήγησης, οι συντεταγμένες μας είναι: Γεωγραφικό πλάτος 37°58'27.03"Β, Γεωγραφικό μήκος 23°42'13.72"Α

MAP


Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Τρίτη έως και Κυριακή 19:30-01:00
Η Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ λειτουργεί όλο τον χρόνο (εκτός Αυγούστου).
Κατά τους θερινούς μήνες λειτουργεί από Τρίτη έως και Σάββατο, από τις 20:00 έως αργά το βράδυ.

Παροχές
Ο χώρος διαθέτει δωρεάν υπαίθριο parking και δωρεάν Wi-Fi.
Είναι δυνατή η πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο στο bar «Αποβάθρα», στο Wagon – Bar και στο Wagon – Restaurant.

Πρόσβαση με Ι.Χ., με ταξί, με λεωφορείο, με το Μετρό, με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο

Με Ι.Χ.

Από το κέντρο
Παίρνετε την λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Πενήντα μέτρα αφότου περάσετε κάτω από την γέφυρα της οδού Πέτρου Ράλλη, θα συναντήσετε στα αριστερά σας την είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας, ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα", που βρίσκεται δεξιά σας.

Παίρνετε την Πειραιώς με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Αφότου περάσετε το Νέο Μουσείο Μπενάκη, στρίβετε δεξιά στον 2ο δρόμο, που είναι η Πέτρου Ράλλη. Μόλις περάσετε την γέφυρα, βγαίνετε στην πρώτη έξοδο δεξιά και στρίβετε πάλι δεξιά. Μπροστά σας, στο φανάρι, που θα συναντήσετε, βρίσκεται η είσοδος του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Εναλλακτικά:
Παίρνετε την Πειραιώς με κατεύθυνση προς Πειραιά. Αφού περάσετε, στο δεξί σας χέρι το κατάστημα Praktiker και το Athens Heart, στα πρώτα φανάρια στρίβετε δεξιά στη Χαμοστέρνας. Περνάτε πάνω από τις γραμμές του τρένου και στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά (ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα") και μπαίνετε στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Από τον Πειραιά
Παίρνετε την οδό Πειραιώς με κατεύθυνση προς Αθήνα. Αφού περάσετε, στα αριστερά σας, την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και το Ίδρυμα Κακογιάννη, στρίβετε αριστερά στη διασταύρωση με την οδό Χαμοστέρνας. Περνάτε πάνω από τις γραμμές του τρένου και στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά (ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα") και μπαίνετε στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Από Συγγρού ή Καλλιρρόης:
Παίρνετε την οδό Χαμοστέρνας με κατεύθυνση προς την οδό Πειραιώς και στη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς, περνάτε κάτω από την γέφυρα. Στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίβετε δεξιά (ακριβώς απέναντι από το κατάστημα "Ένα κι Ένα") και μπαίνετε στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Από Λεωφόρο Κηφισού / Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας:
Κατευθυνόμενοι προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ, βγαίνετε στην έξοδο με την ένδειξη "Προς Συγγρού" (δεύτερη μετά αυτήν της οδού Καβάλας). 700 μέτρα πιο κάτω στρίβετε αριστερά στην οδό Πέτρου Ράλλη. Στα πέμπτα φανάρια που θα συναντήσετε (με την ένδειξη "προς Σιδηροδρομικούς Σταθμούς") ακριβώς πριν αρχίσει η γέφυρα κάνετε αριστερά και αμέσως μετά δεξιά, ακολουθώντας τον δρόμο. Στο φανάρι που θα συναντήσετε, βλέπετε μπροστά σας την είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουθ, όπου βρίσκεται το θέατρό μας.

Μπορείτε να παρκάρετε είτε στον άπλετο χώρο που υπάρχει στο πάρκιν μας και στην περιοχή, είτε στο πάρκιν του καταστήματος "Ένα κι Ένα".

Με ταξί:
Η οδηγία που δίνετε στον οδηγό είναι η εξής: επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως, ανάμεσα στις γέφυρες των οδών Πέτρου Ράλλη και Χαμοστέρνας, ακριβώς στο κατάστημα "Ένα κι Ένα",
ή καλύτερα: στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Ρουφ, ακριβώς στον Σταθμό του Προαστιακού "Ρουφ".

Με λεωφορείο:
Τα λεωφορεία No 838, 914, Β18 και Γ18 και το Τρόλεϊ No 21 θα σας αφήσουν στην στάση «Πέτρου Ράλλη», επί της Πειραιώς, ακριβώς μπροστά από το νέο Μουσείο Μπενάκη. Από εκεί το Τρένο απέχει περίπου 5 λεπτά με τα πόδια: Ακολουθήστε την οδό Ανδρονίκου, η οποία συνεχίζει ως οδός Βασιλείου του Μεγάλου, έως ότου φτάσετε στις γραμμές του τρένου. Στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε προς την αποβάθρα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Ρουφ, 50 μέτρα πιο κάτω. Το Τρένο βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας.

Με το Μετρό:
Αποβιβάζεστε στη Στάση της Μπλε Γραμμής "Κεραμεικός". Βγαίνετε από την έξοδο "Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως". Παίρνετε τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως προς Πειραιά, παράλληλα με τις ράγες του σιδηροδρόμου, για 10 περίπου λεπτά. Ακολουθείτε τις ταμπέλες προς "Προαστιακό Ρουφ", που θα συναντήσετε. Μπαίνετε στον Σταθμό, διασχίζετε με προσοχή τις σιδηροδρομικές γραμμές και θα βρεθείτε στο θέατρό μας.

Με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο:
Αποβιβάζεστε στη Στάση «Ρουφ» (γραμμή Πειραιάς – Αθήνα – Χαλκίδα) και διασχίζετε προσεκτικά τις ράγες έως την απέναντι αποβάθρα, όπου βρίσκεται το θέατρό μας, ακριβώς δίπλα στην λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως.

Πώς μπορώ να φύγω αργά το βράδυ, αν δεν διαθέτω μεταφορικό μέσο;
Αφού παρακολουθήσετε τις παραστάσεις μας ή απολαύστε το φαγητό και το ποτό σας, μπορείτε να καλέσετε Ράδιο-Ταξί από το τηλέφωνο του θεάτρου, διαλέγοντας από μια λίστα με πολλές επιλογές. Ή μπορείτε να πάρετε ένα από τα διερχόμενα ταξί, επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως, μπροστά στην είσοδο του σταθμού.
Μην ξεχνάτε, ότι το Μετρό την Παρασκευή και το Σάββατο λειτουργεί έως τις 02:00.


Συμβαίνει Τώρα

The Jazz Express - SPEAKEASY NIGHTSThe Jazz Express - SPEAKEASY NIGHTSΚι άλλες speakeasy nights μάς περιμένουν τα Σαββατόβραδα  παρέα με τον Louis Armstrong και την Βillie Holiday από 2 Νοεμβρίου με τους “The Jazz Express” στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express.Μουσικό ΒαγόνιVINCENT: Αίμα στο ΧιόνιVINCENT: Αίμα στο ΧιόνιVINCENT: Αίμα στο Χιόνι Πρεμιέρα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου
Κάθε Τετάρτη στις 20.30
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Θεατρικό Βαγόνι
Το δέντρο που αγαπούσεΤο δέντρο που αγαπούσεΓια 2η συνεχομένη χρονιά ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι  για παιδιά από 5 ετών από την ομάδα ΒίΔα στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.Θεατρικό ΒαγόνιΔυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες (5η χρονιά)Δυο Ξεροκέφαλες Κουτάλες (5η χρονιά)Η ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ συνεχίζει για 5η χρονιά το επιτυχημένο ταξίδι της παράστασης «Δύο Ξεροκέφαλες Κουτάλες», που αποτελεί πλέον μια παράσταση – σταθμό στο χώρο του θεάτρου για παιδιά, με συνεχή sold-out για τέσσερα συναπτά έτη.Θεατρικό ΒαγόνιΔυο δυο στο Τρένο της ΠοίησηςΔυο δυο στο Τρένο της ΠοίησηςΗ Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ», στα 22 χρόνια της καλλιτεχνικής της διαδρομής θέλοντας να προβάλει και τον Λόγο παράλληλα με την Τέχνη, οργανώνει κάθε χρόνο τις Εκδηλώσεις Λόγου για την Ιστορία, τον Κινηματογράφο κ.ά. Τη φετινή χρονιά το πηδάλιο παίρνει η ποίηση. Από Τρίτη 5 και για όλες τις Τρίτες του Νοεμβρίου οκτώ σημαντικοί και καταξιωμένοι Έλληνες ποιητές επιβιβάζονται στην Αμαξοστοιχία και μας οδηγούν στα προσωπικά ποιητικά τους μονοπάτια.Θεατρικό ΒαγόνιStamboul Train (για 3η χρονιά)Stamboul Train (για 3η χρονιά)Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, το διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, συνεχίζεται για 3η χρονιά με ανανεωμένη διανομή από 1η Νοεμβρίου 2019 στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ.Θεατρικό Βαγόνι“Πάμε…Orient Express με την Κορίνα Λεγάκη”“Πάμε…Orient Express με την Κορίνα Λεγάκη”Τραγούδια σπουδαίων δημιουργών από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, τραγούδια του σινεμά, τραγούδια που συναντούν τον ποιητικό λόγο, αλλά και στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα σουηδικά, στα ιταλικά, στα ισπανικά, στα πορτογαλικά.Μουσικό ΒαγόνιThe Sunset LimitedThe Sunset LimitedΗ εταιρία θεατρικών παραγωγών A PRIORI παρουσιάζει από 27 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Κυριακή, στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, τη νέα της θεατρική πρόταση ΤΗΕ SUNSET LIMITED του Cormac McCarthy, σε διασκευή/σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.Θεατρικό Βαγόνι9 Φεγγάρια ο Έρωτας9 Φεγγάρια ο ΈρωταςΑπό Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ. Μια μουσική παράσταση όπου τραγούδια και λέξεις δένονται όμορφα για να διηγηθούν το χρονικό ενός έρωτα.Μουσικό Βαγόνι
Το Τρένο στο Ρουφ
Σιδ. Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
mobile 6937604988 phone 2105298922 email theater@totrenostorouf.gr

Newsletter