4ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών
«Τα 12 Κουπέ»

Πρόσκληση σε νέους καλλιτέχνες

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, μετά από 3 συνεχόμενα επιτυχημένα φεστιβάλ νεανικής δημιουργίας, διοργανώνει και φέτος το 4ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» από τις 30 Μαΐου έως και 8 Ιουνίου 2014.

Τo Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ», σημαντικό φυτώριο νέων καλλιτεχνικών δυνάμεων, προσκαλεί νεανικές ομάδες αλλά και μεμονωμένους καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (μουσική, χορό, θέατρο, video art, φωτογραφία, εικαστική δημιουργία κλπ.) να εμπνευστούν από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα των 12 μικρών «διαμερισμάτων» του βαγονιού, να οργανώσουν και να παρουσιάσουν για μικρές ομάδες θεατών τις προσωπικές τους performanceς επί ένα συνεχές δεκαήμερο. Προτεινόμενοι άξονες η μείξη των τεχνών, η διάδραση αλλά και η σατιρική διάσταση των projects. Βασική προϋπόθεση η πρόταση να είναι πρωτότυπη και να μην έχει παρουσιαστεί σε άλλον χώρο ή φεστιβάλ.

Μουσικά live, εικαστικές εγκαταστάσεις, θεατρικές και χορευτικές performances θα φιλοξενηθούν και στα υπόλοιπα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας καθώς και στην αποβάθρα του σταθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την πρόταση τους (σύντομη περιγραφή του project ή και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό) καθώς και βιογραφικά συνοδευόμενα από φωτογραφίες στη διεύθυνση theater@totrenostorouf.gr έως τις 31 Μαρτίου 2014.

Η επιλογή των τελικών συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου 2014.