Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Παιδική παράστασηαπό 08 Οκτωβρίου 2022
Παράσταση
Συντελεστές
Media

H Πολιτιστική Εταιρεία Cherry Tree production & creation σε συνεργασία με την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ  επιβιβάζονται από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και κάθε Σάββατο στις 11.00 π.μ. στο Θεατρικό Βαγόνι και προσκαλούν τους μικρούς θεατές στο παιδικό θεατρικό εργαστήριο «Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι».

 

Στον μαγικό χώρο της Αμαξοστοιχίας-Θέατρου  ξεκινάμε για ταξίδια στον χρόνο και τη διασκέδαση, στο παιχνίδι και τη γνώση. Μέσα από έναν κύκλο εκπαιδευτικού θεατρικού εργαστηρίου θα ανακαλύψουμε  τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών, των εθίμων, αλλά και τη σημασία των παγκόσμιων ημερών με μηχανοδηγό το θεατρικό παιχνίδι, τη δημιουργική γραφή, τα εικαστικά και τη μουσική με σκοπό την καλλιέργεια των συναισθημάτων των παιδιών.

 

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους 5-12 ετών  κάθε Σάββατο 11.00 π.μ. - 13.00 μ.μ. από τις 8 Οκτωβρίου 2022 μέχρι τις 29 Απριλίου 2023 σε ένα ταξίδι που οι περιπέτειες του θα μας γνωρίζουν τις οικογενειακές σχέσεις στη σύγχρονη κοινωνία, τη διαφορετικότητα, την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, τις συνέπειες των εξαρτήσεων, τη δύναμη της αλήθειας και της αυθεντικότητας, την ανακάλυψη των σημαντικών πραγμάτων στη ζωή μας, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την προστασία του περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

 

Τα παιδιά ανάλογα με τη θεματολογία θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από το θεατρικό δράμα, τη δημιουργική γραφή, τη λογοτεχνία, τη  ζωγραφική και τη μουσική να επιμεληθούν το προσωπικό τους έργο με όχημα τη φαντασία τους και τη πολύτιμη βοήθεια από την αφηγήτρια –παιδαγωγό Πέγκυ Καραγιάννη.

 

Επιβάτες 
Παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών 

 

Αφετηρία
Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Αθήνα 118 54

 

Ημέρα και ώρα δρομολογίου
Κάθε Σάββατο 11:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.
Από 8/10/2022 έως 29/04/2023

 

Πληροφορίες – Αιτήσεις Συμμετοχής
http://www.cherrytree.gr/theatropaixnidismatastomagikovagoni.html

 

Διοργάνωση 
Cherry Tree Production & Creation
http://www.cherrytree.gr
Τηλ.: 2103450376 – 6978409945
Ε-mail: info.cherrytreeproduction@gmail.com

Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…