Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Τα 12 Κουπέ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Φεστιβάλαπό 05 Μαΐου 2011
Media
Τα 12 Κουπέ

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα:Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Κατεβάστε το πρόγραμμα της παράστασης "Τα 12 Κουπέ"

Στο New Wagon, το νέο βαγόνι που προστίθεται φέτος στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, οργανώνεται για πρώτη φορά ένα πρωτοποριακό project με τίτλο Τα 12 Κουπέ.

Δώδεκα νέοι καλλιτέχνες (σκηνοθέτες, μουσικοί, video-artists, εικαστικοί, χορογράφοι κλπ.) καλούνται να οργανώσουν ο καθένας σε ένα από τα 12 κουπέ του βαγονιού τη δική τους «ιδιωτική» παράσταση σε μικρές ομάδες θεατών.

Οι θεατές, σε ομάδες του ενός έως πέντε ατόμων σε κάθε παράσταση, μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν διαδραστικές performances 4΄ έως 44΄ λεπτών, με ήχο ή χωρίς ήχο, με κείμενο ή χωρίς κείμενο, με ή χωρίς ηθοποιούς αλλά και να περιηγηθούν στα υπόλοιπα βαγόνια του Τρένου ανακαλύπτοντας εικαστικές εγκαταστάσεις ή ν’ «αράξουν» για ένα ποτό στην αποβάθρα του σταθμού παρακολουθώντας μουσικά happenings, τα οποία θα εκτυλίσσονται παράλληλα με τις παραστάσεις.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: οι Θεατρικές Ομάδες Alma Libre, Amesa, Γουρούνια με Φτερά, Οι 5 Ταξιδιώτες, Καλ/τεχνική Ομάδα Contra TEMPO, Ομάδα VOID, Χοροθεατρική Ομάδα ΠΙΝΕΖΑ και οι Σ. Γαλανάκη με τη Λ. Μάνδαλη, Απ. Θηβαίος, Οδ. Ι. Κωνσταντίνου με τη Γ. Νεοφύτου και τον Κλείτορα, Ηλ. Μοσχοϊτόπουλος με τον Γ. Φυρό και τη Χρ. Θεοδώρου, Μ. Παπαχρήστου, Ανδρ. Πασιάς.

Στα παράλληλα μουσικά happenings και τις εικαστικές εγκαταστάσεις συνεργάζονται οι: Κ. Γάκης, Αντ. Κουράκου, Κορίννα, L.G.R, Σ. Παπαδημητροπούλου, PRAKTORAS.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα είναι ελεύθερη και ο κάθε θεατής, ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα αντί εισιτηρίου, μπορεί να προσφέρει «ό,τι επιθυμεί». Είναι όμως απαραίτητη η προμήθεια κουπονιού εισόδου πριν από την έναρξη του κάθε project λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων των κουπέ.

Είσοδος Ελεύθερη
(Έναρξη διανομής κουπονιών εισόδου για τα projects της κάθε ημέρας από 8 μ.μ. - Μέγιστος αριθμός κουπονιών εισόδου ανά άτομο/ανά ημέρα 4)

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ
5-15 Μαΐου καθημερινά από 8.30 μ.μ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
4 ώρες

Κατεβάστε την αφίσα της παράστασης

Κατεβάστε το δελτίο τύπου της παράστασης

Κατεβάστε το Newsletter της παράστασηςΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως