Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Blues Revenge
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράσταση22 Απριλίου 2016
Media
Blues Revenge

μία βραδιά blues

την Παρασκευή 22 Απριλίου, στις 21:30

Ένα από τα πιο δραστήρια και αναγνωρίσιμα γκρουπ, οι Blues Revenge είναι ένα trio αποτελούμενο από κιθάρα & φωνή, μπάσο και τύμπανα, με επίκεντρο την blues σκηνή.

Η μουσική του γκρουπ κινείται από το “ηλεκτρικό blues” του Chicago, ως το “jump blues” της Δυτικής Ακτής και από το “rock blues” της Βρετανίας ως το “jazz blues” της Νέας Υόρκης, εμπλουτίζοντας αυτές τις φόρμες με στοιχεία κι από άλλα μουσικά είδη, όπως η rock, η soul και η jazz, δημιουργώντας έτσι ένα ενδιαφέρον ηχητικό αποτέλεσμα.

Πολλές φορές, ανάλογα με τις ανάγκες των ζωντανών εμφανίσεων, η μουσική τους παίρνει μία πιο ακουστική χροιά (με cajón, αντί για drums) ή προστίθενται και άλλα όργανα, όπως πιάνο, σαξόφωνο, φυσαρμόνικα. Την Παρασκευή 22 Απριλίου, guest θα είναι o Δημήτρης Κακαβούλης στο πιάνο.

Το καλοκαίρι του 2008 ο Ανδρέας Γκομόζιας, τραγουδιστής και κιθαρίστας, μαζί με τον Τάσο Δρίτσο στο μπάσο και τον Χρήστο Ανδριανό στα τύμπανα, δημιουργούν τους Blues Revenge.

Ένας από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες της ελληνικής blues σκηνής, με αμέτρητες live εμφανίσεις επί 20 και πλέον χρόνια, ο Ανδρέας Γκομόζιας έχει αποδείξει, ότι η μουσική ερμηνεία του αντέχει στο χρόνο και στις προσδοκίες του ακροατηρίου του, ενώ ο ίδιος ξεχωρίζει για την εκπληκτική επικοινωνιακή του τεχνική στην σκηνή. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες μουσικούς και έχει «ανοίξει» τις συναυλίες των Peter Green, Snowy White, Mick Taylor, John Mayall, Nine Below Zero, Nazareth, Paul Lamp και Eric Sardina.

Στα τύμπανα, προερχόμενος από το χώρο της jazz, ο drummer Χρήστος Ανδριανός, έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις αλλά και σε δισκογραφικές παραγωγές με μουσικούς, όπως ο Γ. Κοντραφούρης, ο Τ. Πατερέλης, Α. Λαδόπουλος, Τ. Μπαρμέρης, Μ. Αμπλιανίτης κ.α.

Στο μπάσο παίζει ο Τάσος Δρίτσος, μουσικός με καταβολές τόσο από τη blues, όσο και από τη rock και jazz σκηνή.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στις 21:30

στο Θεατρικό Βαγόνι

Γενική Είσοδος: 10€

Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/treno-rouf/blues-revenge

Wagon-Bar & Wagon-Restaurant ανοικτά έως αργά (εκτός Δευτέρας)

κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ & φαγητό από 5€ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως