Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Canto Lirico
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράστασηαπό 09 Νοεμβρίου 2016
Media

Η Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ υποδέχεται με θέρμη στα βαγόνια της τον μαγικό κόσμο της όπερας και του κλασικού τραγουδιού παρουσιάζοντας τη φετινή σεζόν 5 θεματικούς μήνες με σημαντικούς καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.

Νοέμβριος και… «All-around Amadeus»

9,16,23,30 Νοεμβρίου, 9.30 μ.μ.

Ο Νοέμβριος αγαπάει τον Μότσαρτ! Ο κύκλος του Canto Lirico ξεκινάει με μια σειρά παραστάσεων που είναι αφιερωμένες στον Μότσαρτ και τους συγχρόνους του. Από την εποχή του κλασικισμού στην τέχνη, επιλέγουμε γνωστές άριες από την πολύχρωμη μουσική παλέτα του Μότσαρτ που ερμηνεύουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.

Μιράντα Μακρυνιώτη mezzo soprano

Μαρία Μαυρομμάτη soprano

Γιάννης Σελιτσανιώτης βαρύτονος

Στο πιάνο ο Μανώλης Παπασηφάκης.

Δεκέμβριος και… «Καλά Χριστούγεννα, Κύριε Στράους!»

7,14,21,28 Δεκεμβρίου, 9.30 μ.μ.

Ο Δεκέμβριος μας βρίσκει με εορταστική διάθεση! Στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express παρελαύνουν άριες από αγαπημένες οπερέτες όπως «Η Νυχτερίδα» του Γιόχαν Στράους, «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, «Οι Απάχηδες των Αθηνών» του Νίκου Χατζηαποστόλου, «Η Εύθυμη Χήρα» του Φραντς Λέχαρ κ.α. Τις άριες ερμηνεύουν γνωστοί καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.

Μιχάλης Ψύρρας - βαρύτονος
Λουντμίλα Μπονταρένκο - soprano
Μιράντα Γεωργάκη - mezzo soprano
Μανώλης Παπασηφάκης - πιάνο

Ιανουάριος και… «Bel canto unlimited & more»

4,11,18,25 Ιανουαρίου, 9.30 μ.μ.

Καλωσορίζουμε το 2017 με άρωμα Ιταλίας! Το μουσικό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στον ιταλικό Ρομαντισμό και περιλαμβάνει άριες με το σπιρτόζικο χιούμορ του Rossini, το δραματικό πάθος του Verdi, τον ρεαλισμό του Puccini αλλά και ανάλαφρες καντσονέτες. Ερμηνεύουν γνωστοί ονόματα της λυρικής μας σκηνής.

Φεβρουάριος και… «Οι μελωδίες της ευτυχίας»

1,8,15,22 Φεβρουαρίου, 9.30 μ.μ.

Η μαγική στιγμή της συνάντησης του μουσικού θεάτρου με τους ήχους της Jazz το πρώτο μισό του 20ού αιώνα ζωντανεύει στα μουσικά μας ραντεβού με τις «μελωδίες της ευτυχίας». Παραστάσεις που λάτρεψε το Broadway και το Hollywood γνωστών συνθετών (Cole Porter, Leonard Bernstein, George Gershwin κα.) όπως «Porgy and Bess», «Kiss me Kate», «Μελωδία της Ευτυχίας», «Μαίρη Πόπινς», «Ωραία μου κυρία», «South Pacific», «West Side Story» κ.α. μας θυμίζουν με την ερμηνεία τους γνωστοί καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.

Μάρτιος και… «Άριες στις όχθες του Σηκουάνα»

1, 8, 15, 22, 29 Μαρτίου, 9.30 μ.μ.

Η άνοιξη μας βρίσκει με παριζιάνικη διάθεση!

Μεταφερόμαστε στις όχθες του Σηκουάνα, μέσα από άριες συνθετών που έζησαν και δημιούργησαν στο Παρίσι αλλά και από όπερες που διαδραματίζονται στην πόλη του φωτός (Traviata, Carmen, Manon κ.α.). Ερμηνεύουν γνωστοί καλλιτέχνες της λυρικής μας σκηνής.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τετάρτη στις 21:30

(από 9 Νοεμβρίου 2016)

Γενική Είσοδος 12€

Διάρκεια 110΄ (με διάλειμμα)

Ηλεκτρονική προπώληση:

www.viva.grΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως