Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Μουσική παράσταση15 Ιουλίου 2015
Media

Τρείς φωνές, ένα πιάνο και μια κιθάρα «περιδιαβαίνουν» στα πιο όμορφα έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια.

Οι έντεχνες μελωδίες ταξιδεύουν στο χρόνο και συναντούν το ρεμπέτικο τραγούδι, δημιουργώντας έναν ήχο καθαρό. Πιάνο, κιθάρα και τρεις φωνές που αγαπούν τα τραγούδια του Μάλαμα, του Παπακωνσταντίνου, του Ζερβουδάκη, του Καζαντζή, του Παπάζογλου, του Ζαμπέτα, του Τσιτσάνη, του Τούντα αλλά και τα παραδοσιακά τραγούδια της Σμύρνης και της Εγγύς Ανατολής.

Φωνή: Αγγελική Νταλιάνη

Πιάνο, ακορντεόν & φωνή: Γιούλη Δανιγγέλη

Κιθάρα & φωνή: Γιάννης Χίνος

Συνιδρύτρια των “Duente”, η Αγγελική Νταλιάνη έχει σπουδάσει Φωνητική, Βυζαντινή Μουσική και Μουσικοθεραπεία και τραγουδά τακτικά σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.

Μουσικός και καθηγήτρια, η Γιούλη Δανιγγέλη έχει ολοκληρώσει σπουδές πιάνου και ανωτέρων θεωρητικών στο Εθνικό Ωδείο, Μουσικολογίας και Παιδαγωγικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παίζει πιάνο, ακορντεόν και μεταλλόφωνο και μετρά πολλές συμμετοχές σε γνωστά συγκροτήματα, καθώς κι εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Δισκογραφικά έχει συμβάλει στο άλμπουμ της Αθηνάς Ρούτση «The existence» και στη μουσική επένδυση παιδικών θεατρικών παραστάσεων.

Μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης, ο Γιάννης Χίνος είναι ιδρυτικό μέλος των «Duente», «Α Μπε Μπααμ! Μπλομ» και «Γιάλα». Με τους Γιάλα έχει δισκογραφήσει, ενώ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες. Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις κι έχει συνθέσει για γνωστούς καλλιτέχνες.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, στις 21.30

Γενική Είσοδος: 5€

Μπύρα 3,5 € / Ποτό 5,5 € / φαγητό από € 4,5


Ηλεκτρονική Προπώληση
http://www.viva.gr/tickets/music/treno-rouf/live-stin-apovathra/ New windowΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως