Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
ΕΛΕΥΣΙΣ
Χορευτική παράσταση | Φεστιβάλαπό 19 Μαΐου 2024
Παράσταση
Συντελεστές
Media

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΑ "12 ΚΟΥΠΕ"

Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) δημιουργούν πρωτότυπα καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) και τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο σε όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής Αμαξοστοιχίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

ΕΛΕΥΣΙΣ

χορευτική performance

Δέσποινα Λαγουδάκη 

 

«Έλευσις» ή ευχάριστος ερχομός. Μέσα από τον μύθο της Περσεφόνης, εστιάζουμε στο σώμα, ακολουθώντας την πορεία του για αυτοανάπτυξη και εδραίωση ταυτότητας. Ένα ταξίδι αποταύτισης και απομάκρυνσης από τη μητρική φιγούρα, παρά τις προκλήσεις. Ένα σώμα, μέσα από το σύμβολο της Περσεφόνης, που κάνει το δικό του διάνυσμα στην αυτοανάπτυξη, την εξέλιξη και τελικά την αυτοτέλεια.

ώρα έναρξης 19.55 / διάρκεια 15΄

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

 

χορογραφία | σύλληψη Δέσποινα Λαγουδάκη  μουσική σύνθεση Βασίλειος Γκορίτσας  εικαστική | ενδυματολογική | καλλιτεχνική επιμέλεια Βασιλική Βερούση  ερμηνεία Δέσποινα Λαγουδάκη μουσικός επί σκηνής Βασίλειος Γκορίτσας

ΕΛΕΥΣΙΣ


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…