Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΝ!
Θεατρική παράσταση | Φεστιβάλαπό 19 Μαΐου 2024
Παράσταση
Συντελεστές
Media

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΑ "12 ΚΟΥΠΕ"

Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) δημιουργούν πρωτότυπα καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) και τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο σε όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής Αμαξοστοιχίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΝ!

θεατρική performance

Ραφαέλα Μαρτίνεζ

 

Performance εμπνευσμένη από τον κωμικό τραγικό θάνατο του σπουδαίου συγγραφέα Άντον Τσέχωφ, γίνεται η αφορμή για  να ακουστεί η ιστορία της νεαρής επαναστάτριας Άννιας Ιβάνοβα. Μέσα σ’ ένα βαγόνι γεμάτο στρείδια στα βάθη της Ρωσίας έρχεται να «συνταξιδέψει» ο συγγραφέας με την άγνωστη Άννια που το έχει σκάσει από έναν καταναγκαστικό γάμο και μια καταπιεστική ζωή. Η Άννια ακροβατώντας στην ελαφρότητα του ονείρου και στη δραματικότητα της ζωής, προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα του συνταξιδιώτη της και μέσω της γνωριμίας τους να μάθει καλύτερα τον εαυτό της.  

ώρα έναρξης 20.10 / διάρκεια 20΄

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

 

 

σύλληψη | συγγραφή Ραφαέλα Μαρτίνεζ  σκηνοθεσία Παναγιώτης Λιαρόπουλος  μουσική Γιώργος Παπασπύρου  βοηθός σκηνοθέτη Άνθια Μουστάκα-Κολυβά  σκηνικά Οδυσσέας Βλάχος, Ραφαέλα Μαρτίνεζ  ερμηνεία (διπλή διανομή) Άννα Γιακουμάτου, Αναστασία Νάστια Ντεντιάεβα  αφήγηση Θανάσης Λυσανδρόπουλος 

ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΝ!


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…