Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
_BAM_BOOM_
Θεατρική παράσταση | Φεστιβάλαπό 19 Μαΐου 2024
Παράσταση
Συντελεστές
Media

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΑ "12 ΚΟΥΠΕ"

Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) δημιουργούν πρωτότυπα καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) και τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο σε όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής Αμαξοστοιχίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

_BAM_BOOM_

μια παράσταση για όλη την οικογένεια

Μάριος Κακουλλής

 

Αφηγείται την εμπειρία δύο παιδιών που βρίσκονται παγιδευμένα σε ένα υπόγειο κατά τη διάρκεια ενός πολέμου. Παρά τη διαφορά γλώσσας και τον τρόμο που βιώνουν, καταφέρνουν να επικοινωνήσουν και να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φαντασίας. Μέσα από αυτοσχεδιασμούς μετατρέπουν το σκοτεινό τους καταφύγιο σε μια χώρα θαυμάτων όπου η φαντασία αναδεικνύεται ως το μοναδικό όχημα για την επιβίωση και την αλληλοκατανόηση.

ώρα έναρξης 19.00 / διάρκεια 20΄

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

ιδέα | σκηνοθεσία Μάριος Κακουλλής  δραματουργία Μάριος Κακουλλής, Αλίκη Αχνιώτου, Φάνος Θεοφάνους  μουσική Ζήσης Μεζίλης  κίνηση Ραλλού Καρέλλα  φωτογραφίες Μαίρη Λεονάρδου  αφίσα παράστασης Νίκος Τσουκνίδας  ερμηνεία Αλίκη Αχνιώτου, Φάνος Θεοφάνους

_BAM_BOOM_


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…