Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Μουσικές Χιαστές
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράσταση17 Απριλίου 2016
Media
Μουσικές Χιαστές

μία μουσική βραδιά

την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 21:00

Η Δάφνη Ζουρνατζή (κιθάρα, μαντολίνο, φωνή), ο Νικόλας Φορλίδας (κρουστά) και η Ανδριάνα Αγγελοπούλου (μαντολίνο, φωνή) μας συνοδεύουν σε μια περιπλάνηση στο ελληνικό τραγούδι, από τις ρίζες του μέχρι το παρόν του, μέσα από γνωστά και λιγότερο γνωστά κομμάτια. Μια εκλεκτή μουσική ομάδα σε μελωδικές διαδρομές με αγαπημένα τραγούδια.

Με προσεγμένες επιλογές κι ενορχηστρώσεις λιτές, γεμάτες γλυκύτητα κι ευαισθησία, η τριμελής ομάδα «συνομιλεί» με την ουσία της μουσικής, από τις μελωδίες του Γιώργου Ζαμπέτα έως τον Δημήτρη Παπαδημητρίου κι από τα παραδοσιακά ηπειρώτικα έως το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Η Δάφνη Ζουρνατζή είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ενώ καταλυτικό ρόλο στην διαδρομή της έπαιξε η συμμετοχή της στην Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης», όπου έπαιζε μαντολίνο και τραγουδούσε σε συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πιο πρόσφατη δουλειά της αποτελεί η συμμετοχή της στον καινούριο δίσκο του Γ. Μαρκόπουλου. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και την κιθάρα, ενώ παράλληλα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Ανδριάνα Αγγελοπούλου είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Πάτρας και της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών (Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής) με δεξιότητα στο μαντολίνο και το παραδοσιακό τραγούδι. Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης», της οποίας υπήρξε μέλος, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της, καθώς μαζί της έλαβε μέρος σε πολυάριθμες συναυλίες με αξιόλογους καλλιτέχνες. Η ίδια έχει επίσης πλαισιώσει μουσικά θεατρικές παραστάσεις και μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα.

Ο Νίκος Φορλίδας σπούδασε κλασσικά κρουστά στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας με καθηγητή τον Μαξίμ Μανκόφσκι, ενώ παράλληλα δίδασκε κρουστά στο τμήμα παραδοσιακής μουσικής του ωδείου. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Τα Παιδιά από την Πάτρα», έχει συμπράξει σε πολλές δισκογραφικές δουλειές κι έχει συνοδεύσει πλήθος γνωστών τραγουδιστών.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στις 21:00

στο Θεατρικό Βαγόνι

Γενική Είσοδος: 10€

Ηλεκτρονική προπώληση: www.viva.gr/tickets/music/to-treno-sto-rouf/mousikes-xiastes

Wagon-Bar & Wagon-Restaurant ανοικτά έως αργά (εκτός Δευτέρας)

κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ & φαγητό από 5€ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως