Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Ακούγοντας Σινεμά
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράστασηαπό 05 Νοεμβρίου 2016
Media
Ακούγοντας Σινεμά

τα Σαββατόβραδα με τους JAZZ EXPRESS στο Τρένο

Το must του Σαββατόβραδου έχει γίνει η επιτυχημένη μουσική παράσταση «Ακούγοντας Σινεμά», που επαναλαμβάνεται φέτος ανανεωμένη από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο Μουσικό Βαγόνι Οrient Express της Αμαξοστοιχίας –Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ.

Οι “Jazz Express”, που γοήτευσαν πέρσι τους φίλους της καλής μουσικής και του κινηματογράφου σε συνεχόμενες sold out βραδιές, επιστρέφουνμε νέες υπέροχες μελωδίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, που μας συγκίνησαν βαθιά και χαράχτηκαν στη μνήμη μας για πάντα. Λατρέψαμε τους πρωταγωνιστές, χειροκροτήσαμε το ταλέντο τους, ζήσαμε μαζί τους μεγάλους έρωτες και μεγάλους αποχωρισμούς, ταξιδέψαμε μέσα από τις μαγικές μελωδίες και τα τραγούδια τους.

Οι συνθέσεις των Michel Le Grand, Henry Mancini, Nino Rota, Ennio Morricone και τόσων άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, με τη δύναμη και τη διαχρονική τους αξία, χρωματίζουν και πάλι τις εικόνες και οι αξέχαστες σκηνές ξαναπαίρνουν ζωή μέσα από τα τραγούδια τους. Καθόλου τυχαίο ότι όλη αυτή η ατμόσφαιρα ζωντανεύει στο αυθεντικό “Club Car” του Orient Express με τους Jazz Express και φέτος σε εξαιρετική φόρμα!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και φέτος, «Ακούγοντας Σινεμά»!

Οι Jazz Express είναι:

Μάρκος Παπασηφάκις φωνή / κιθάρα

Μάνος Αθανασιάδης πιάνο / φωνή

Μαντώ Παναγιωτάκη φωνή

Κώστας Κωνσταντίνου κοντραμπάσο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σάββατο στις 9.30 μ.μ.

(από 5 Νοεμβρίου 2016)

Γενική Είσοδος 12€

Διάρκεια 120΄ (με διάλειμμα)

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/theater/to-treno-sto-rouf/akougontas-cinema/ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…