Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Άλλο Τρένο η Αγάπη
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράστασηαπό 29 Σεπτεμβρίου 2006
Media
Άλλο Τρένο η Αγάπη

Στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express η Τατιάνα Λύγαρη σκηνοθετεί την καινούργια μουσική παράσταση «Άλλο τρένο η αγάπη». Ένα ερωτικό παραμύθι που έγραψε η Αγαθή Δημητρούκα ειδικά για τη συγκεκριμένη παράσταση. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ενός άνδρα και μιας γυναίκας, του Φίλυρου και της Μελιρρόης που συναντιούνται τυχαία στην αποβάθρα ενός σταθμού, γνωρίζονται, ερωτεύονται και βιώνουν στην εξέλιξη της σχέσης τους, τα πάθη, τις ζήλιες, τους χωρισμούς αλλά και την απογειωτική ευτυχία που μπορεί να προσφέρει ένας μεγάλος έρωτας, μέσα από γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια επιλεγμένα από τις εικόνες και τα συναισθήματα που πηγάζουν από το ποιητικό, χιουμοριστικό αλλά και σουρεαλιστικό κλίμα μιας καθ’ όλα τα άλλα κλασσικής ιστορίας αγάπης, τόσο αναγνωρίσιμης σε όλους μας. Ακούγονται γνωστά και αγαπημένα τραγούδια 29 ελλήνων συνθετών.

Μια πρωτότυπη εμπλοκή των θεατών στη θετική ή αρνητική έκβαση της ιστορίας καθορίζει το τέλος της, μιας και καλούνται οι ίδιοι να αποφασίσουν δια ψηφοφορίας, εάν επιθυμούν ένα ευτυχισμένο ή ένα δραματικό finale.

Ο Βασίλης Γισδάκης αισθαντικός και ώριμος όσο ποτέ και η Αντιγόνη Ευστρατόγλου με υπέροχο ηχόχρωμα ερμηνεύουν τα τραγούδια της παράστασης με τη συνοδεία 5μελούς ορχήστρας.

Τραγουδούν
Βασίλης Γισδάκης
Αντιγόνη Ευστρατόγλου

Παίζουν οι μουσικοί
Άλκηστις Ραυτοπούλου (πιάνο)
Νίκος Κοταράς (κιθάρα)
Άννα Θεοδωράτου (φλάουτο)
Θοδωρής Λυγνός (κοντραμπάσο)
Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο)

Καλλιτεχνική επιμέλεια - Σκηνοθεσία : Τατιάνα Λύγαρη
Μουσική επιμέλεια : Άλκηστις Ραυτοπούλου
Ενορχηστρώσεις : Άλκηστις Ραυτοπούλου Νίκος Κοταράς
Κοστούμια : Ντόρα Λελούδα
Φωτισμοί : Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη Ιωάννα Κουράκη

Φωνές off: Τατιάνα Λύγαρη, Στέλιος ΜάιναςΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως