Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Οι Dilemma σε “Music Stories”
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράσταση22 Ιουνίου 2017
Media
Οι Dilemma σε “Music Stories”

όταν η μουσική συνομιλεί με τη λογοτεχνία…

την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στις 21.30

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 21.30 η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ υποδέχεται στην υπαίθρια σκηνή της Αποβάθρας της τους Dilemma, το ξεχωριστό μουσικό σχήμα που συνδυάζει το πάθος για τη μουσική με την αγάπη του για τη λογοτεχνία. Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, η μουσική των Dilemma αλλά και αγαπημένα μουσικά θέματα του σχήματος συνομιλούν με επιλεγμένα αποσπάσματα των Galeano, Bukowski, Πλάτωνα, Ατταλί κ.α. που έχουν σχέση με τη μουσική.

Με μουσικές αναφορές στην κλασική, την jazz, την πειραματική και την ανεξάρτητη ροκ σκηνή, οι Dilemma ταξιδεύουν τους θεατές σε ήχους και ιστορίες που καθηλώνουν, ξεδιπλώνοντας συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό.

Οι DILEMMA είναι:

Σωτήρης Τράγκας φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες

Πόπη Νταλαχάνη φωνή, κιθάρες, loops

μαζί τους στο πιάνο & φωνή η Ιωάννα – Βασιλική Κοράκη

συμμετέχει το φωνητικό σύνολο Cosmic Singers Ensemble (Μαρίλυ Κιτσιώνα, Έλενα Φορνάρο, Μαρία Καμπάνη)

 χορηγός επικοινωνίας

Ο Σωτήρης Τράγκας γεννήθηκε στην Αθήνα. Από 5 ετών ξεκίνησε ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου και ένα χρόνο αργότερα γράφτηκε στο Ελληνικό Ωδείο. Παράλληλα με το πιάνο παρακολούθησε μαθήματα φλάουτου και κλαρινέτου (Ανωτέρα) και συνέχισε τις σπουδές του στο σαξόφωνο (άλτο, τενόρο), το οποίο είναι και το κύριο μουσικό του όργανο. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αποφοίτησε παράλληλα με τις σπουδές του στη σύνθεση και την αντίστιξη. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ (Αγγλία) Master Science, όπου και υπήρξε μαθητής του Dick Perry (σαξόφωνο στο “ Dark side of the moon” – Pink Floyd ). Περάτωσε τις σπουδές του στο σαξόφωνο στη σχολή C.I.M στο Παρίσι. Στην Αγγλία υπήρξε ιδρυτικό μέλος μουσικών σχημάτων στο χώρο της jazz- rock εναλλακτικής σκηνής. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα σχημάτισε το σχήμα ERASIS, έπαιξε ως session μουσικός σε πολλά events και σχήματα και από το 2002 με την Πόπη Νταλαχάνη αποτελεί ιδρυτικό μέλος του σχήματος DILEMMA.

Η Πόπη Νταλαχάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 7 ετών παρακολουθώντας μαθήματα κλασικής κιθάρας και ανώτερων θεωρητικών αποφοιτώντας από την τάξη του Νίκου Μελίδη με άριστα παμψηφεί. Στη συνέχεια παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και master classes, έδωσε πολλές συναυλίες και ρεσιτάλ , ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε καθηγήτρια κλασικής κιθάρας, διδάσκοντας μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Κρήτης και τα φοιτητικά χρόνια άρχισαν να γράφονται οι πρώτες συνθέσεις της. Επιστρέφοντας στην Αθήνα υπήρξε κιθαρίστρια πολλών σχημάτων του λεγόμενου εναλλακτικού χώρου. Σε ένα από αυτά τα σχήματα γνώρισε τον Σωτήρη Τράγκα, με τον οποίο το 2002 ίδρυσε τους DILEMMA.

Δισκογραφία DILEMMA:

1. PENDULUM – Μάρτιος 2009

2. RISE UP – Απρίλιος 2012(Club)

3. OBLIVION - Οκτώβριος 2014(recorded at Half Note Jazz)

4. INVISIBLE JUKEBOX – Αύγουστος 2015

Info: www.thedilemmaband.gr

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 21.30

Γενική Είσοδος 10€

προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 6€ / φαγητό από 5€

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/treno-sto-rouf/dilemma-music-stories/ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως