Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Ο Νάρκισσος Ντελακρουά πάει Ιταλία με τον Σταύρο Παπασταύρου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράσταση14 Μαΐου 2016
Media
Ο Νάρκισσος Ντελακρουά πάει Ιταλία με τον Σταύρο Παπασταύρου

Μία μουσική παράσταση

το Σάββατο 14 Μαΐου

στις 21.30

Με αφορμή το ομώνυμο τραγούδι του, «Νάρκισσος Ντελακρουά», ο Σταύρος Παπασταύρου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο ιταλικό τραγούδι, από την εποχή του Renato Carosone και του Mambo Italiano, ως τις μουσικές του Nino Rota και τους πιο σύγχρονους αγαπημένους Ιταλούς τραγουδοποιούς, όπως ο Lucio Dalla, o Fabrizio de André και ο Angelo Branduardi.

Μαζί του παίζουν η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο, ο Φώτης Μυλωνάς στα πνευστά και το μαντολίνο και ο Σωκράτης Γανιάρης στα κρουστά.

Ο Νάρκισσος Ντελακρουά, ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης, ένας περιπλανώμενος τροβαδούρος, γυρίζει τον κόσμο τραγουδώντας απρόβλεπτα τραγούδια, γράφοντας σονέτα σε ροζ χαρτάκια και νοσταλγώντας την πατρίδα του την Ιταλία... Είναι ένας λοξός τύπος –σαν τον πύργο της Πίζας, όπου ισχυρίζεται ότι μένει, ένας έκπτωτος αριστοκράτης, ερωτευμένος με τη μουσική και το γυναικείο φύλο… Έτσι απρόσμενα, ρομαντικά, σπιρτόζικα, μελωδικά και γεμάτα νοσταλγία είναι και τα τραγούδια του Σταύρου Παπασταύρου, που μας διηγείται παραμύθια για ενήλικες.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στις 21.30 στην Αποβάθρα

(Σε περίπτωση βροχής, η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θεατρικό Βαγόνι)

Γενική Είσοδος: 10€

Ηλεκτρονική προπώληση:
www.viva.gr/tickets/music/to-treno-sto-rouf/o-narkissos-ntelakroua-paei-italia

Προαιρετικά κρασί 3,5€ / ποτό 5,5€ & φαγητό από 5€ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως