Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Paris-Istanbul (5ος χρόνος)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Μουσική παράστασηαπό 03 Νοεμβρίου 2023
Παράσταση
Συντελεστές
Media

Η εμβληματική μουσική παράσταση που από το 2014 «ταξίδεψε» πρώτη θέση χιλιάδες θεατές με αφετηρία το Παρίσι και προορισμό την Κωνσταντινούπολη επιστρέφει - που αλλού; - στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express με νέες μουσικές και τραγούδια κάνοντας στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το διάσημο τρένο Orient Express στη μυθική του διαδρομή.

Επιβιβαζόμαστε στον «Βασιλιά των τρένων» ή αλλιώς «ταχεία της Ανατολής», και ταξιδεύουμε στον χρόνο και τους τόπους από τη Δύση ως την Ανατολή μαζί με πρίγκιπες και βασιλιάδες, διάσημους ηθοποιούς και διαβόητους κατάσκοπους, διπλωμάτες και πολιτικούς, ανθρώπους του πνεύματος και ζάμπλουτους επιχειρηματίες μέσα από αγαπημένες μελωδίες της Ευρώπης των πρώτων δεκαετιών του προηγούμενο αιώνα.


Οι Edith Piaf, Charles Aznavour, Maurice Chevalier, Tino Rossi, Kurt Weill, Nino Rota αλλά και σπουδαίοι έλληνες συνθέτες συναντιούνται στη θρυλική διαδρομή από το κοσμοπολίτικο Παρίσι των μποέμ και των αριστοκρατών στο ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία, την ξεχωριστή παράδοση στη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, τη νεοκλασική Αθήνα, τη μελωδική Σόφια και την αισθαντική Κωνσταντινούπολη των κατασκόπων και των εμιγκρέδων.

 

Η Αθηνά Ρούτση με την εξαιρετική φωνή της στο πολύγλωσσο τραγούδι, η Λευκή Καρποδίνη στο πιάνο και ο Δημήτρης Παπαλάμπρου στην κιθάρα, το μπάσο και τα φωνητικά και η Άλκηστις Ραυτοπούλου στις ενορχηστρώσεις, μάς θυμίζουν αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες, διασκευάζουν, διασκεδάζουν και μας καλούν να συνταξιδέψουμε στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο του 20ού αιώνα.

 

Μια πολύγλωσση μουσική διαδρομή με απρόσμενες ιστορίες που αποκαλύπτουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό ανθρώπων και πολιτισμών στον αυθεντικό τους χώρο, το ανακαινισμένο βαγόνι ενός τρένου-μύθου, του Orient Express!

Bon Voyage!

 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Κάθε Παρασκευή στις 21.30 (παραστάσεις από 3/11/2023)

Γενική Είσοδος 18€
Προαιρετικά: Κρασί 5€ / Ποτό 7,5€ / Φαγητό από 6€

Διάρκεια παράστασης 120 λεπτά (με διάλειμμα)

Προαγορά εισιτηρίων απαραίτητη

 

Στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ λειτουργεί επίσης Wagon-Bar&WagonRestaurant για φαγητό και ποτό. Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στα τηλ.6937604988 & 2105298922 καθημερινά από 18.00 

 

 

Τραγούδι: Αθηνά Ρούτση 
Πιάνο- Ενορχηστρώσεις: Άλκηστις Ραυτοπούλου
Κιθάρα-Μπάσο-Φωνητικά: Δημήτρης Παπαλάμπρου

Από  02 Φεβρουαρίου στο πιάνο η Λευκή Καρποδίνη

Paris-Istanbul (5ος χρόνος)


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…