Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
PLAYROOM/ Reborn your lost child in a few steps
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Θεατρική παράστασηαπό 19 Μαΐου 2024
Παράσταση
Συντελεστές
Media

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΑ "12 ΚΟΥΠΕ"

Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) δημιουργούν πρωτότυπα καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) και τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο σε όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής Αμαξοστοιχίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

PLAYROOM/ Reborn your lost child in a few steps 

διαδραστική performance

Jimmy Machai

 

Η performance αυτή αναμετράται με την έννοια του παιχνιδιού και τη θέση του στην ενήλικη ζωή του ανθρώπου. Οι θεατές θα κληθούν να φέρουν σε πέρας μία δύσκολη αποστολή, να αφήσουν πίσω τη σοβαροφάνεια και τις καθημερινές τους συνήθειες και να μπουν στον ρόλο του παιδιού. Μοναδικά τους όπλα ένα ζευγάρι ακουστικά, λίγα παιχνίδια και πολλοί καινούριοι φίλοι. 

ώρα έναρξης 21.50 / διάρκεια 20΄

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

 

σύλληψη | συντονισμός Jimmy Machai  δραματουργία Jimmy Machai, Ερμιόνη Τζαννέτου  διαμόρφωση σκηνικού χώρου Άρτεμις Δέδε 

PLAYROOM/ Reborn your lost child in a few steps


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…