Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ
Θεατρική παράσταση | Φεστιβάλαπό 19 Μαΐου 2024
Παράσταση
Συντελεστές
Media

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΑ "12 ΚΟΥΠΕ"

Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) δημιουργούν πρωτότυπα καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας (10-30 λεπτών) και τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαπενθήμερο σε όλους τους χώρους της καλλιτεχνικής Αμαξοστοιχίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

 

ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ 

λαϊκό παραμύθι

 

Ένα λαϊκό παραμύθι από την Ινδία. Μια παράλογη επιβολή αλλάζει τη ζωή όλης της πολιτείας. Τί γίνεται όταν το σώμα χτίζει μια νέα μνήμη και ο μόνος τρόπος να υπάρξει είναι πάνω στα δεκανίκια του; Θα βρουν οι άνθρωποι τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους; Μια ιστορία που διατηρείται ζωντανή από γενιά σε γενιά και μας καλεί να ερευνήσουμε τις έννοιες της επιλογής, του φόβου, της ελευθερίας και της συλλογικής δύναμης.

ώρα έναρξης 19.25 / διάρκεια 20΄

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 18.30 στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

 

Ομάδα Ατασθαλία

σκηνοθεσία ομάδα Ατασθαλία  ερμηνεία Φιλίππη Ρούβαλη, Δώρα Τσάγκα, Ανδρέας Κάτσενος, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Στέφανος Μπαρζούκας

ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…