Εγγραφείτε για να μαθαίνετε νέα μας
Κυριακάτικα Μεσημέρια στο Orient Express (Β΄ Κύκλος)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Λόγοςαπό 19 Οκτωβρίου 2009
Media
Κυριακάτικα Μεσημέρια στο Orient Express (Β΄ Κύκλος)

Για τη σεζόν 2009-2010 ολοκληρώθηκε ο Γ΄ κύκλος των λογοτεχνικών συναντήσεων με σημαντικούς και αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, των γραμμάτων και της πολιτικής. Στον Γ` Κύκλο φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γκανάς, ο Παύλος Μάτεσις, η Μάρω Δούκα, ο Μένης Κουμανταρέας και ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Οι αναγνώστες που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους Έλληνες συγγραφείς – πεζογράφους, ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς – έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί τους και να ανακαλύψουν άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής και του συγγραφικού τους έργου πίνοντας ένα ποτήρι κρασί σ’ ένα φιλικό κλίμα στο βαγόνι του Orient Express.

«Θέλουμε, στο βαθμό που μπορούμε, να στηρίξουμε το βιβλίο και να βοηθήσουμε στην αύξηση του αναγνωστικού κοινού. Έχουμε σύμμαχό μας την οικειότητα και τη φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο βαγόνι. Οι αναγνώστες νιώθουν σαν να είναι συνταξιδιώτες με τον συγγραφέα και μοιράζονται μαζί του μια σύντομη αλλά πολύ προσωπική διαδρομή», λέει η ηθοποιός και σκηνοθέτις Τατιάνα Λύγαρη που οργανώνει, εδώ και 3 χρόνια, αυτά τα πρωτότυπα Κυριακάτικα λογοτεχνικά brunches.

Πιστοί θεατές του Τρένου στο Ρουφ αλλά και φανατικοί αναγνώστες ταξίδεψαν με τους Μιχάλη Γκανά στις 7 Φλεβάρη 2010, Παύλο Μάτεσι στις 21 Φλεβάρη 2010, Μάρω Δούκα στις 28 Φλεβάρη 2010, Μένη Κουμανταρέα στις 7 Μαρτίου 2010 και Ηλία Μαμαλάκη στις 14 Μαρτίου 2010.

Γενική Είσοδος : 22 €
(στην τιμή περιλαμβάνεται φαγητό & ένα ποτήρι κρασί)


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ,
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως